Termeni si Conditii - Econorent Cluj

Numai daca alegeti sa inchiriati o masina de la noi, Econorent Cluj, puteti alege dintr-un parc auto format din peste 120 masini complet echipate se sezon. Nu avem taxe ascunse, iar toate tarifele afisate sunt finale.

Termeni si conditii - Econorent Cluj

 1. Conducatorul auto trebuie sa posede permis de conducere valabil pe teritoriul Romaniei.
 2. Conducatorul auto trebuie sa posede permis de conducere de cel putin 3 ani si varsta minima 24 ani.
 3. Conducatorul auto trebuie sa aiba asupra sa in momentul preluarii masinii un act de identitate (CI sau pasaport) si carnetul de conducere
 4. Autoturismul se preda si se preia conform unui proces verbal de predare/primire anexat contractului de inchiriere.
  Autoturismul se preia si se preda cu rezervorul de combustibil plin. Contravaloarea combustibilului consumat pe parcursul perioadei de inchiriere este suportata de catre client.
 5. Preturile sunt exprimate in euro, sunt platibile in RON sau orice alta deviza luand ca referinta cursul BNR din ziua platii.
  Preturile afisate in grila de tarife contin toate taxele incluse.Plata se face in momentul preluarii masinii, in numerar.
 6. Durata inchirierii este de minim 3 zile
 7. Garantia -La semnarea contractului se percepe o garantie de 100 euro. Aceasta se achita cash. Garantia va fi restituita clientului la predarea autoturismului.
 8. Autoturismele au asigurare RCA, Casco si rovigneta platita.
 9. Servicii suplimentare:
  Pentru inchirierea unui scaun auto se percepe 2 EUR/zi, pentru inchirierea unui GPS cu Romania 1 EUR/zi.De asemenea, se percepe o taxa suplimentara pentru predarea/preluarea autoturismului in alte locatii. Contravaloarea acestei taxe este direct proportionala cu distanta.