phoneviberwhatsapp

Acum si pe Viber sau WhatsApp +4 0743 526 653
Rezerva acum, platesti la sosire. Fara Carte de Credit si Fara Taxe Ascunse.


Inchirieri auto Cluj Aeroport

Inchirieri auto Cluj Aeroport este cea mai bun firma de inchirieri auto din Cluj - Napoca. Cand spunem cea mai buna firma de inchirieri auto, evident ne referim la mai multe aspecte.Dintre aceste aspecte amintim: calitatea serviciilor prestate, parcul auto, preturile si nu in ultimul rand orientarea fata de client.De asemenea, Inchirieri auto Cluj Aeroport este cel mai bun serviciu de rent a car din Cluj - Napoca pentru ca aici puteti gasi la orice ora o masina pentru nevoile dumneavoastra.

Inchirieri auto Cluj ieftin - avantaje

Cel mai mare avantaj este faptul ca avem cele mai mici preturi de pe piata inchirierilor auto. Un alt avantaj este reprezentat de flota de masini pe care o avem in dotare.Astfel, ne putem lauda cu o gama diversificata de automobile avand peste 60 de masini disponibile oricand pentru clientii nostri.Chiar daca avem cele mai mici preturi de pe piata, nu inseamna ca avem masini nesigure. Din contra masinile noastre sunt extrem de sigure. Si drept dovada stau orele petrecute in service.In tot acest interval de timp, toate masinile sunt foarte atent verificate din toate punctele de vedere. Atenta verificare se face doar de catre un personal specializat si profesionist, cu echipamente de ultima generatie.Verificarile masinilor se fac periodic, inainte sa predam masina clientului.De asemenea, Inchirieri auto Cluj Aeroport este cel mai bun serviciu de rent a car din Cluj - Napoca pentru ca aici puteti gasi la orice ora o masina pentru nevoile dumneavoastra.

Inchirieri auto Cluj Napoca - masini

Daca tot ne referim la masini, atunci trebuie sa spunem ca acestea se predau si se preiau cu plinul de carburant facut.Pentru ca tinem la prestigiul si la confortul clientilor nostri, de fiecare data masinile se predau si se preiau curate.

Spre deosebire de alte firme de rent a car, care percep taxe suplimentare, Inchirieri auto Cluj Napoca preda si preia gratuit masina de la Aeroport.Stim foarte bine ca majoritatea celor care au nevoie de o masina pentru inchiriat sunt cei care calatoresc cu avionul.Noi nu profitam de acest aspect si astfel nu percepem niciun fel de comision pentru predarea si preluarea masinii din aeroport ( pe timp de zi ).Mai mult decat atat predarea si primirea se poate face non - stop 24/7. Suntem flexibili in relatia cu clientii nostri si drept dovada nu percepem comisioane nici pentru prdarea sau primirea masinii pe raza orasului Cluj - Napoca.

Avantaje

 • Toate tarifele sunt finale si includ: TVA, Asigurare, Rovinieta, Taxa Cauciucuri iarna
 • Noaptea, livrarea masinii la Aeroport se taxeaza cu numai 10 euro
 • Plata se face cash in momentul semnarii actelor
 • Cartea de credit nu este obligatorie
 • Masina se preda curata si cu rezervorul plin
 • Oferim servicii de asistenta rutiera Non Stop

Contact

 • 321 rentacar
 • Punct de lucru: Aeroport Cluj-Napoca
 • Administrator: Marius Costisor
 • Informatii: +40 (743) 52 66 53
 • E-mail: 321rentacar@gmail.com

Suntem sociabili :)

Deveniti fanul nostru pe Facebook si Google Plus.Parc auto - peste 60 masini de inchiriat cluj

321 rent a car Cluj - SIMPLU, RAPID SI IEFTIN

Alege 321 rent a car Cluj. Peste 60 masini de inchiriat Cluj disponibile Non - Stop din Aeroport Cluj.

Video cum poti inchiria ieftin o masina de la 321 rent a car Cluj